esmaspäev, 26. mai 2008

III Koosolek

18. mail toimus kolmas külakoosolek. Plaanis oli ka pärast koosolekut pargialust koristada ja lõkkeplatsile kive paika panna. Kahjuks selle plaani rikkus ära vihmasadu. Koosolekul otsustati moodustada küla MTÜ, seda enamasti selle tarbeks, et oleks võimalik erinevatest fondidest rahasid taotleda. Kohalolnud otsustasid ka paluda külaelanikel külaelu toetuseks iga külaliikme käest 10.- krooni aastas ühisürituste ja omaosaluste tarbeks. Raha hakkab koguma valla pearaamatupidaja ja külaaktiivi liige Liina Tell.

Teatavaks tehti ka külaaktiivi liikmed: Uue-Antsla külast Anti Värton ja Liina Tell ning Uhtjärve külast Karille Bergmann ja Tiina Neeve

Otsustati ka teha vallavalitsusele kaks kirja: Uue-Antsla pargi aluse maa omandiküsimuste kordaajamine; Uue-Antsla bussijaama taguse lagunevate hoonete peremeeste ülesleidmine. Muret tekitasid ka hooned, milledel on hooletud peremehed. Lagunedes riivavad need silma ja kergesti ligipääsetavuse tõttu on ka ohtlikud. Otsustati peremeestega nõu pidada ja vajadusel ka talgute korras appi minna.

Üheks päevakorrapunktiks oli valla poolt eraldatava kandiraha kasutamine ja edasine tegutsemine.

Otsustati alustada jalgpalli- ja võrkpalliplatsi tegemisega, purskkaevu puhastamise ja kordategemisega ning korraldada 24.juuni kell 18.00 vana-aja stiilis külajaanipäev. Mõtiskleti ka Devoni liivakivi paljanditele juurdepääsuks võimaluste loomise ja selle juurde viiva viida paigaldamise üle.

Järgmine talgupäev saab toimuma 15. juunil kell 10.00 ja seejärel kell 12.00 külakoosolek. Valmistume jaanipäevaks.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Devoni paljandikele on juurdepääs kogu aeg olnud ja ka silt on olemas.Milles küsimus!Antud vaatamisväärsus on eramaal ja oleme ka jõudumööda seda korras hoidnud. Seal on vaatajaid alati käinud ja mingeid takistusi pole küll tehtud. Teerada on täiesti olemas!Miks selline küsimus on tõstetatud?