teisipäev, 24. mai 2011

Uue-Antsla rahvamaja 50



Laupäeval 21. mail tähistati Uue-Antsla rahvamajas 50. tööaasta täitumist. Pidulikul kontsert-aktusel esinesid valla ja kooli isetegevuslased.
Juhatajal Aivo Männistel oli kokku pandud põhjalik Edasi kolhoosi klubist Uue-Antsla rahvamajaks saamise lugu, mille kandis ette Annika Põldsepp. Õnnitlusi toomas olid kohalike MTÜ-de esindajad, Kuldre Kool, vallavalitsus, endine vallavanem Kurmet Müürsepp ja Tsooru rahvamaja juhataja Kalle Nurk.
Peale kontserti mekiti ühiselt soolast ja magusat torti.
Pisikese hilinemisega jõudsid tordisöömise ajaks kohale ka otse võistlustelt võistlustantsijad- rahvamajas seltskonnatantsu õpetanud Reno Olle poeg ja näitasid tantsimise meisterklassi.
Piduõhtu jätkus ansambli Vana Kallim saatel. Vaheajad täitis õhtujuht Piigade Agentuurist.

Fotod albumis

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Nii kaunis kontsert ja ilus maja, aga kahju et nii vähe huvilisi sellisel tähtsal päeval. Isetegevuslased ja tegijad pingutavad, aga rahvas ei tule kaema.
Nii tore kontsert ja tasuta kodu juures ja laupäeva õhtul istub rahvas kodus.Kes ei käinud, jäid head emotsioonist ilma.

Anonüümne ütles ...

Jah, tundub varsti nii, et isetegevuslased teevad enda rõõmuks seda kõike. Suur osa rahvast ei ole millestki huvitatud, peale virisemise.Loodan, et nendel tublidel isetegijatel ikka jätkub jõudu ja tahtmist seda kõike teha - kasvõi üksteisele esineda. Rahvatantsijad olid võrratud! Tiiu, jätkugu sul jõudu ikka selle ilusa asjaga tegeleda!